torstai 23. maaliskuuta 2017

Lähimenneisyyden muistelua by Aime Nederström-Alanko

Viimeiset puoli vuotta on hurahatanut luvattoman nopeasti, joten pientä päivitystä tilanteeseen:

Aloitetaan viime kesästä:

Juhannusta edeltävänä viikonloppuna suunnattiin etelä Ruotsiin Flyingen CVI kilpailuihin.
Kisat olivat sanalla sanoen tapahtumarikkaat.

Taavi onnistui aiheuttamaan itselleen lievän jännevamman hilluessaan, kun treenattiin ennen kisojen alkua, joten Taavin kisa reissu muuttui turistimatkaksi Etelä Ruotsiin. Eipä siinä mitään, Taavi on aina tykännyt matkustelusta...

Poksu sai sitten suunniteltua isomman urakan harteilleen, Kun Meri, Liina, Heta ja Hanna kaikki kilpailivatkin Poksulla. Hanna kilpaili ensimmäistä kertaa kansainvälisissä kilpailuissa ja heti kärkeen sijoittui lasten 1* kisassa kolmanneksi ja pääsi jatkamaan lasten 2* kisaan jossa sijoittui upeasti neljänneksi! Ei mikään huono aloitus kansainväliselle kisauralle :)
Taavi Flyingessä kesällä 2015

Löysin melkein edustavia otoksia

Flyingestä kotiuduttuamme aloitetiin pakkausurakka heti kun tavarat oli saatu purettua, sillä viiden päivän päästä suunnattiin jälleen Ruotsin läpi etelään ja tälläkertaa Tanskaan vikellysleirille. Mukana matkasi Poksu ja pari pienempää vikeltäjää Silja ja Papu. Tanskassa vierähti viisi päivää aivan huippu valmennuksessa.
Papu ja Silja matkalla Tanskaan

Tällainen eläinkuljetus kohdattiin matkalla :)
Suomessa kilpailtiin elokuun alussa Hämeenlinnan Aulangolla SM kilpailut, jotka tosin sennujen osalta muuttuivat lajimestaruuksiksi, yhden kilpailijan jäätyä pois, mutta se ei mitalleja himmennä :) erinäisten vaiheiden jälkeen Heta sijoittui senioreiden lajimestaruuksissa hopealle, Meri keskeytti teknisen ohjelman jälkeen täräytettyään jalan alastulossa ja Hanna oli junnujen SM kisassa neljäs!

SM kisojen jälkeen Meri paranteli jalkaansa pari viikkoa ja suuntasi Ranskaan Le Mansiin senioreiden MM kisoihin! Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2008 Suomesta oli edustus senioreiden EM/MM tasolla! Meri kilpaili englantilaisella lainahevosella.

Syyskuussa kilpailtiin Karjaalla B tasoa kilpailevien ja käyntivikeltäjien kera ja syyskuun lopussa suunnattiin jälleen Tanskaan, tällä kertaa PM kisoihin.

PM kilpailuihin Tanskan Vemmelevissä osallistuivat meiltä Hanna lasten luokkaan ja Meri, Heta ja Liina senioreiden luokkaan, kaikki Poksulla Taavin parannellessa tällä kertaa kaviopaisetta.
Hevoset Turussa odottelemassa laivaan pääsyä

Näillä eväillä selviää kyllä Tanskaan, Poksun nenä toinen vasemmalta

Suomesta oli suurijoukko kilpailijoita mukana ja oli huippu hienot kisat. Hanna oli suomalisista lapsista parhaana kuudes ja Meri samoin sennujen naistenluokassa.

Poksu, allekirjoittanut, Liina, Meri ja Heta juuri kumarruksen jälkeen.

Kisojen jälkeen viime vuoden puolella leireiltiin Ypäjällä maajoukkue- ja aluevalmennuskatsastusten merkeissä ja yhdellä maajoukkueleirillä.
Katsastusten jälkeen lopputulema on että maajoukkueen A renkaassa ovat Liina ja Heta ja A kehitysrenkaassa Papu.
Aluevalmennuksen B renkaassa ovat Daniela ja Ilona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti