keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Kisamatkaan valmistautumista by Arnella Nyman

Ajattelin kirjoittaa teille lyhyesti millainen rumba se onkaan, kun lähdemme ulkomaille kisaamaan. :)

Etenkin tänään lähtö oli erityisen jännittävä, koska tämä on ensimmäinen kerta kun lähdemme perheen kanssa kisareissuun omalta talliltamme. Alkuviikko kuluikin tallin hoito-ohjeita kirjoittaessa. Ei olekaan ihan helppoa kirjoittaa paperille kaikkia niitä asioita,  joita itse tekee jo aivan automaattisesti rutiinilla. Ohjeista tulikin sitten aika pitkät ;) Onneksi minulla on ihania ystäviä jotka hoitavat tallin ja hevoset! Myös puolisoni Tom jäi kotiin ja on luvannut aamuruokkia hevoset, sekä auttaa tallityttöjä tarpeen tullen. Ilman tätä porukkaa ei kisoihin lähtö olisi mahdollista <3

Tänään aamulla ratsastin Toren vielä kevyesti ennen pitkää matkaa. Sen jälkeen vuorossa olikin pakkaamista! Mukana on sata eri purnukkaa ja pussukkaa :D

Lisäjännitystä päivään toi vetoautomme hajoaminen 3h ennen lähtöä. Puolen tunnin ajan paniikki oli päällä,  mutta onneksemme kummisetäni on maailman ihanin ja lainasi Jeeppiään meille, tusen tack!

Nyt siis minä, äitini, isäni ja Thór olemme parhaillaan matkalla kohti Göteborgia ja suuria kansainvälisiä Tölt on Ice-kilpailuja. Kisa on kutsuvieraskilpailu ja kilpailemme jäähallissa - kisa ratsastetaan siis jäällä!  Thór kengitetään perjantaina paikan päällä, jotta hokkien pito on taattu.

Ajamme nyt Naantalin satamaan josta jatkamme laivalla yli Kapellskäriin. Huomenna aamulla ajamme Kapellskäristä noin 50km ihanalle Toftingen tilalle, jossa lepäämme noin 6 tuntia ja Thór saa olla ulkona tarhassa. Siitä jatkamme iltapäivällä noin 600km kohti Göteborgia. Göteborgissa Thór yöpyy ensin yhdellä Islanninhevostallilla ja perjantaina ajamme kisa-aluelle. Perjantaina vuorossa on hieman treenaamista, jään testaamista ja tosiaan Toren kengitys :)

Lauantaina vuorossa on itse kilpailu, josta on tulossa mahtava show :) LiveStream pitäisi löytää googlaamalla Tölt on Ice 2017!  Eli peukut ja varpaat pystyssä kotikatsomoissa.

P.S. Olen ottanut tänään kuvia tätä kirjoitusta varten, mutta puhelimeni ei suostu yhteistyöhön, joten lisäsin pari kuvaa viime kesän PM-kisoista :)
1 kommentti: